Txerriki-azpizun errea garagardo gorriarekin eta Thai saltsarekin, eta maionesa bere zukuan.
Urdaiazpiko iberikoa artisau-moduan zatikatuta, Mantxako gaztaren txirbilekin eta saltsa arrosaren zerrenda meheekin.
Ondarroako hegaluze-puska eskabetxean, oliba-olio hutsarekin egindako ortuko fruituen ozpin-olioarekin.
Boletus urinean emanak herriko piperradarekin, Mantxako gaztaren birrinduraz estaliak.
Arto-opiltxoak oilategiko oilaskoez beteta, herriko piperren aukera barrengorriekin, alioli saltsarekin maneatuta eta tipula kurruskariarekin apainduta.
Porru-entsalada gozoa eta freskoa, urdaiazpiko egosiaren zerrendekin, eta tipula kurruskariarekin apainduta.
Txangurruzko pintxo gozo-gozoa, Brie gazta gainerrearekin eta mango pasioarekin.
Txipiroi frijitua tipula karamelatuarekin eta tipula deshidratatuarekin.
Artisau-moduan zatikatutako itsaskien salpikoia otarrainxkarekin, udan aukerarakoa den ozpin-olio freskoarekin.
Gazta-krema, intxaurraz eta tipulinarekin nahasia, piper konfitatuaren ukituarekin.
Txaka eta ganba-entsalada gure erara, tipularen ernamuindu “euriarekin”.
Benetako gilda, egunero bertako produktuekin egiten dena.
Urdaiazpiko-kroketa tipula karamelatuaren oinarriarekin.